خانه » آموزش ها » آشپزی » دستور پخت کیک لامینگتون

دستور پخت کیک لامینگتون

دستور پخت کیک لامینگتون

دستور پخت کیک لامینگتون

در این قسمت از آموزش آشپزی مجله سایسون دستور پخت کیک لامینگتون را مشاهده میکنید. امیدواریم از این آموزش شیرینی پزی لذت ببرید.

مواد لازم:

کره نرم شده 190 گرم
شکر 220 گرم
وانیل  2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد 350 گرم
شیر 1 فنجان
شکلات تلخ 220 گرم
خامه پرچرب 1 فنجان
پودر نارگیل 1 فنجان

 

روش تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

نکته: کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)

 منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

بازنشر:مجله سایسون

 

loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون