خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش آشپزی طرز تهیه گوشت بوقلمون و کدو

آموزش آشپزی طرز تهیه گوشت بوقلمون و کدو

آموزش آشپزی طرز تهیه گوشت بوقلمون و کدو

آموزش آشپزی طرز تهیه گوشت بوقلمون و کدو

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذای خوارک بوقلمون و کدو خوشمزه‌ای آماده کرده‌ایم که با گوشت بوقلمون آماده می‌شود البته می‌توان به جای گوشت بوقلمون از گوشت مرغ یا بلدرچین نیز استفاده کرد اما با گوشت بوقلمون بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.

آموزش آشپزی, خوارک بوقلمون و کدو,آموزش آشپزی بین المللی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آ شپزی,آموزش آشپزی با تصویر,آموزش آشپزی ایرانی

مواد لازم خوارک بوقلمون و کدو

    دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز ، خرد شده
دو حبه سیر ، خرد شده
400 گرم گوشت بوقلمون ( گوشن قسمت سینه بوقلمون )
400 گرم کدو سبز ، پوست کنده و قطعه قطعه شده
نصف فنجان سوپ مرغ
یک عدد فلفل دلمه سبز ، خرد شده
دو عدد گوجه فرنگی ، خرد شده
یک عدد کنسرو لوبیا
240 گرم سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذا خوری زیره سبز
یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه خوارک بوقلمون و کدو

روغن زیتون را ابتدا درون ماهیتابه ریخته و حرارت می‌دهیم و پیاز و سیر را اضافه می‌کنیم و مدت ۳ دقیقه تفت می‌دهیم و سپس گوشت بوقلمون را اضافه می‌کنیم و تا زمانی که ترد شود به تفت ادامه می‌دهیم تا کمی صورتی رنگ شود.

پس از آن کدو ، سوپ مرغ ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از آن پودر فلفل قرمز ، زیره سبز ، نمک و سیر را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید سپس ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا کدو کاملا پخته شود

loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون