خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ
 

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ

قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی هست که بسیار لذیذ و خوشمزه هست و در کنار برنج استفاده میشه. این غذا به روشهای مختلفی طبخ میشه و مدلهای مختلفی داره مثل قیمه بادمجان یا قیمه نثار که امروز به طرز تهیه قیمه مرسوم در کل کشورمون گرفتیم که معروف تر از بقیه هم هست.

ای قیمه در مراسمات مذهبی کشورمون هم زیاد پخته میشه.

مواد لازم برای تهیه قیمه:

لپه یک لیوان

پیاز دو عدد

گوشت گوسفند به مقدار دلخواه

رب گوجه چهار قاشق غذاخوری سر صاف

آب و روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه:

مثل همه غذاهایی که حبوبات دارن، قبل از هرچیزی لپه رو خیس میکنیم. پیاز هارو خرد میکنیم و با روغن و زردچوبه تفتش میدیم. کمی که آبش افتاد و طلایی شد گوشتهایی رو که خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم. رنگ گوشتها هم که عوض شد کمی آب اضافه میکنیم و زمان میدیم تا گوشتها بپزه. مقدار دیگه ای از پیاز رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم و لپه هایی که از دو سه ساعت قبل خیس وردن اضافه میکنیم تا تفت بخوره و بعد از کمی تفت آب اضافه میکنیم تا جدا بپزه.

پیشنهاد برای له نشدن لپه:

پیشنهاد اینه که همونطور که بالا گفتم لپه و گوشت رو جدا بپزیم. دلیلش هم این هست که زمان پخت گوشت و لپه متفاوت هست و گوشت دیرتر میپزه. اگر باهم در یک ظرف بگذاریم که بپزن یا گوشت نمیپزه یا لپه له میشه. بعد از اینکه لپه ها پخت زیرش رو خاموش میکنیم و منتظر پختن گوشتها میشیم و بعد لپه ها رو به گوشت اضافه میکنیم. رب گوجه رو هم در مقداری روغن کمی تفت میدیم و به غذا اضافه میکنیم. نمک هم فراموش نکنین. بعد از ده دقیقه قیمه شما آماده است.

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ

طعم دهنده های قیمه:

قیمه رو معمولا با لیمو عمانی یا آبلیمو کمی ترش میکنن. همچنین از گلاب و زعفران برای عطر خوب استفاده میشه که پیشنهاد میکنم امتحان کنین. هر کدوم رو که خواستین، باید در ده دقیقه آخر به قیمه اضافه کنین.

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و لذیذ

از سیبزمینی سرخ کرده هم برای تزیین قیمه استفاده میشه.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون