خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه و آماده کردن 3 میان وعده ساده و سبک
 

طرز تهیه و آماده کردن 3 میان وعده ساده و سبک

طرز تهیه و آماده کردن 3 میان وعده ساده و سبک

طرز تهیه و آماده کردن 3 میان وعده ساده و سبک

چگونه ۳ میان وعده ساده و سبک درست کنیم

چه چیزی برای شام درست می کنید؟ اگر زمان کمی داشته باشید ولی مجبور باشید که به خانواده تان غذا بدهید، پیشنهاد وسوسه انگیزی است که فست فود سفارش دهید، ولی فست فود می تواند هزینه بر و ناسالم باشد، این 3 میان وعده ساده و سبک که به عنوان شامی مختصر هم قابل استفاده اند؛ برای یک خانواده چهارنفره کافی هستند و از مواد اولیه تازه یا کنسرو شده تهیه می شوند.

مواد لازم

سیب زمینی پخته        450 گرم

کره      یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده، تازه یا خشک نصف قاشق سوپخوری

میوه به صورت کمپوت یا سالاد میوه       450 گرم

خامه زده شده   250 گرم

خیار    2 یا 3 عدد

شکر     1 قاشق چایخوری

سس مایونز      1 تا 2 قاشق غذا خوری

مارشملو          اختیاری

نمک و فلفل

سیب زمینی کره جعفری

سیب زمینی ها را به یک دوم و یا یک چهارم اندازه شان قاچ کنید، سپس آن ها را درون یک بشقاب سازگار با مایکروویو قرار دهید (بشقابی که وقتی آن را درون مایکروویو می گذارید نترکد و امن باشد).

کره و جعفری خرد شده اضافه کنید.

چند دقیقه بشقاب را درون مایکروویو بگذارید، آنقدر که سیب زمینی ها داغ شوند و کره ها آب شوند، سپس آن را با فلفل و نمک امتحان کنید.

میوه ی خامه ای

میوه ها را در کاسه یا ظرفی که می خواهید با آن سرو شود بریزید.

خامه زده شده را به میوه ها اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید.

سپس یک مشت مارشملو در آن بریزید.

خیارهای خامه ای

دو فنجان آب در کاسه بریزید، سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

دو یا سه خیار را بشویید و با استفاده از پوست کن، پوست آن ها را بکنید، آن ها را در قاچ های باریک بزنید و در آب نمک بگذارید، سپس اجازه دهید تا 10 دقیقه خیس بخورد.

آب نمک را تخلیه کنید، سپس شکر و سس مایونز را اضافه کنید و آن را با یک قاشق هم بزنید.

 

نکات و هشدارها

خیارهای باغی و باغچه ای که توسط خودتان پرورش داده می شوند دارای طعم عالی ای برای این غذا هستند.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون