خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه چیکن ناچو / استفاده از سینه مرغ
 

طرز تهیه چیکن ناچو / استفاده از سینه مرغ

طرز تهیه چیکن ناچو / استفاده از سینه مرغ

طرز تهیه چیکن ناچو

آموزش آشپزی تصویری مرغ ناچو گرم

این غذا یک غذای بسیار خوشمزه است که به صورت گرم سرو می شود اسم این غذا مرغ ناچو و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.توصیه می کنیم یک بار این مرغ ناچو گرم را امتحان کنید ارزش غذایی بالایی دارد و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید در بخش آموزش آشپزی مجله سایسون هر روز یک غذای خوشمزه و لذیذ منتظر شماست

مواد لازم تهیه مرغ ناچو گرم

۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی تند

۴۵۰ گرم پنیری

دو عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

یک سوم فنجان خامه ترش

یک چهارم فنجان پیاز سبز خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری مخلوط ادویه

دو قاشق غذا خوری فلفل هالاپینیو چرخ شده

یک فنجان لوبیا سیاه

طرز تهیه مرغ ناچو گرم

گوجه فرنگی خرد شده،  پنیر، گوشت مرغ ، خامه ترش ، پیاز سبز ، ادویه تاکو و فلفل هالاپینیو را درون آرام پز قرار داده و به آرامی طبخ می کنیم.و هر چند وقت به علت وجود پنیر هم می زنیم تا مخلوط شود که این کار یک یا دو ساعت زمان می برد سپس دانه های لوبیا را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه طبخ می کنیم تا آماده مصرف شود.

.

منبع:روزگار

 

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون