خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص
 

طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص

طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص

طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص

طرز تهیه غذای فوری میگو لقمه‌ با طعم متفاوت

امروز برای شما همراهان همیشگی مجله سایسون یک غذای فوری و بسیار مقوی و در عین حال سالم را در نظر گرفته ایم.اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها هستید، لقمه‌های میگویی یک پیشنهاد ویژه است. این لقمه‌ها را به‌راحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای 2-3 نفر

500 گرم میگو
1 عدد هویج خلالی خرد شده
2 ق س روغن‌زیتون
1 ق ج کنجد
1 عدد پیاز خرد شده
1 پیمانه برگ کلم خرد شده
2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
3 ق س سس دلخواه
10 عدد خمیر یوفکا
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن راروی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.

 

2. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغن‌زیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید.مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.

 

3. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را به‌صورت لقمه‌ای تا کنید. همه لقمه‌ها را آماده کنید حالا لقمه‌ها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ظرف را به مدت 12-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمه‌ها را سرو کنید.

طرز تهیه میگو لقمه‌ ای با سس مخصوص

یه جور دیگه:

به‌جای خمیر یوفکا از خمیر پیراشکی هم می‌توانید استفاده کنید.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون