خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش آشپزی و طرز تهیه کالزونه سبزیجات تازه
 

آموزش آشپزی و طرز تهیه کالزونه سبزیجات تازه

آموزش آشپزی و طرز تهیه کالزونه سبزیجات تازه

آموزش آشپزی و طرز تهیه کالزونه سبزیجات تازه

آموزش آشپزی در سایسون این بار کالزونه سبزیجات تازه امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک ساندویچ بسیار خوشمزه را آماده کرده ایم که با خمیر و سبزیجات آماده می شود توصیه می کنیم یک بار این خوراک را امتحان کنید ارزش غذایی بالایی دارد و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید در بخش آموزش آشپزی هر روز یک غذای خوشمزه و لذیذ منتظر شماست

مواد لازم برای خمیر
خمیر مایه فوری: دو قاشق چایخوری (7 گرم)
شکر: یک قاشق چایخوری (3 گرم)
آب ولرم: یک و نیم پیمانه (375 میلی لیتر)
آرد سبوسدار 2(خبازی): چهار پیمانه (600 گرم)
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پنیر چدار: یک پیمانه (125 گرم)

مواد لازم میانی
بادنجان قلمی متوسط: دو عدد (230 گرم)
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
پیاز درشت: دو عدد (200 گرم)
سیر: دو حبه
فلفل دلمه ای: یک عدد
کرفس جوان و نازک: دو شاخه
قارچ خرد شده: 200 گرم
گوجه فرنگی فیله شده متوســط: سه عــدد 200 گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
استاک سبزیجات: یک پیمانه
ذرت کنسرو شده: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه خمیر

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را به آرامی مخلوط کرده و در کاسهای کوچک میریزیم در ظرف را بسته و 10 دقیقه صبر میکنیم تا حباب بزند. آرد و نمک را در کاسهای بزرگ مخلوط کرده سپس مخلوط مایه خمیر را همراه روغن به آن افزوده و خمیرگیری میکنیم. خمیر جمع شده را 10 دقیقه ورز داده و بعد حدود 45 دقیقه با کاور استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی

بادنجانها را به صورت نگینی درشت خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا لبههای آنها برشته شود بعد در ظرفی میریزیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه تفت میدهیم تا فقط سفید و سبک شوند بعد کنار میگذاریم. کرفس و فلفل دلمهای را برش زده و تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و به همراه نمک و فلفل تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود. سیر له شده، بادنجان، پیاز، قارچ، گوجهفرنگی، ذرت و در آخر استاک را افزوده و در تابه را میگذاریم تا مواد با شعله متوسط پخته شده و آب اضافی آنها کشیده شود بعد کنار میگذاریم تا سرد شود.

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و روی تخته آردپاشی شده به قطر یک سانت باز میکنیم، سپس روی آن فلفل سیاه پاشیده و روی نیمی از خمیر، پنیر چدار را پخش میکنیم. بعد از مواد میانی روی همان نیمه میریزیم (توجه کنید که مواد دو سانت از لبه فاصله داشته باشد) سپس نان را به شکل نیمدایره تا میکنیم و لبههایی را که روی هم آمده با فشار دست میبندیم. سینی فر را چرب کرده و کالزونها را روی آن میچینیم. روی هر چهار عدد کمی از مخلوط آب و روغن اسپری کرده و در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون