خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه کیک میان پر گردویی برای سفره عید
 بستنی ساز زوکو ZOKU

طرز تهیه کیک میان پر گردویی برای سفره عید

طرز تهیه کیک میان پر گردویی برای سفره عید
طرز تهیه کیک میان پر گردویی برای سفره عید

آموزش آشپزی در سایسون این بار شیرینی تازه امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک کیک میان پر گردویی بسیار خوشمزه را آماده کرده ایم که با خمیر آماده می شود توصیه می کنیم یک بار این خوراک را امتحان کنید ارزش غذایی بالایی دارد و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید در بخش آموزش آشپزی هر روز یک غذای خوشمزه و لذیذ منتظر شماست.

مواد لازم

آرد سفید: 250 گرم
تخم مرغ: دو عدد
شکر قهوه ای تیره:225 گــرم
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخــوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
خامه صبحانه: 200 گرم
کره: 200 گرم
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی
دارچین: یک قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری: یک قاشق چایخوری
گردو: 100 گرم
شکر قهوه ای: 70 گرم

طرز تهیه

فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد گرم میکنیم. شکر قهوهای و کره به دمای محیط رسیده را با هم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شود. تخممرغها را یکییکی اضافه کرده، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یکدست شود. آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم الک کرده، کمکم به مواد میافزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه میکنیم. در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم میزنیم.

قالب میان تهی 25 سانتیمتری را کاملا چرب و آردپاشی میکنیم. نیمی از مواد را در قالب ریخته، از مخلوط مواد میانی شکر قهوهای، پودر قهوه فوری، گردو خرد شده و دارچین روی مواد میریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی میافزاییم. قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کردهایم، به مدت 35-40 دقیقه قرار داده و اجازه میدهیم تا کیک پخته و طلایی رنگ شود، بعد کیک را از فر خارج میکنیم. پس از خنک شدن، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف موردنظر برمیگردانیم.

نکات

در صورت تمایل میتوان روی کیک پودر قند الک کرد.
در تهیه کیک ها و شیرینی ها حتما مواد را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی نیز میتوانید استفاده کنید.
 برس مو الکتریکی LCD دار تخفبف وبژه
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون