خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
 ماسک BLACK MASK SEVDA

آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر

آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
در این قسمت از آموزش آشپزی مجله سایسون آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر را آموزش میدهیم.

مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر
بلغور گندم: یک و نیم پیمانه
نخود و لوبیا: نصف پیمانه
آب قلم: یک لیتر
خیار چنبر خرد و سـرخ شده: 500 گرم
پیاز بزرگ: دو عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
کشک و نعنا خشک: به میزان لازم
طرز تهیه

نخود و لوبیا را که از قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کردهایم، درون یک ظرف روی حرارت میگذاریم تا بپزند. بلغور گندم را بعد از شستن که بهتر است به مدت دو تا سه ساعت خیس کرده باشیم، همراه آب قلم روی حرارت میگذاریم تا خوب پخته شود. پس از این که بلغور گندم پخت، نخود و لوبیای پخته را به آن اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم با هم بپزند. در این فاصله پیازهای خرد شده را با مقداری روغن سرخ کرده، زردچوبه را به آن افزوده و به آش اضافه میکنیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و حدود 15 تا 20 دقیقه به سرو آش مانده، خیار چنبرها را به آش اضافه میکنیم. در آخر کشک را هم به مقدار دلخواه به آش اضافه کرده، در ظرف مورد نظر کشیده و با نعنا خشکی که با کمی روغن تفت دادهایم و مقداری پیاز سرخ شده و کشک روی آش را تزیین میکنیم.

 برس مو الکتریکی LCD دار تخفبف وبژه
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون