خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
 

آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر

آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر
در این قسمت از آموزش آشپزی مجله سایسون آموزش آشپزی طرز تهیه آش خیار چمبر را آموزش میدهیم.

مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر
بلغور گندم: یک و نیم پیمانه
نخود و لوبیا: نصف پیمانه
آب قلم: یک لیتر
خیار چنبر خرد و سـرخ شده: 500 گرم
پیاز بزرگ: دو عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
کشک و نعنا خشک: به میزان لازم
طرز تهیه

نخود و لوبیا را که از قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کردهایم، درون یک ظرف روی حرارت میگذاریم تا بپزند. بلغور گندم را بعد از شستن که بهتر است به مدت دو تا سه ساعت خیس کرده باشیم، همراه آب قلم روی حرارت میگذاریم تا خوب پخته شود. پس از این که بلغور گندم پخت، نخود و لوبیای پخته را به آن اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم با هم بپزند. در این فاصله پیازهای خرد شده را با مقداری روغن سرخ کرده، زردچوبه را به آن افزوده و به آش اضافه میکنیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و حدود 15 تا 20 دقیقه به سرو آش مانده، خیار چنبرها را به آش اضافه میکنیم. در آخر کشک را هم به مقدار دلخواه به آش اضافه کرده، در ظرف مورد نظر کشیده و با نعنا خشکی که با کمی روغن تفت دادهایم و مقداری پیاز سرخ شده و کشک روی آش را تزیین میکنیم.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون