خانه » آموزش ها » آشپزی » دستور تهیه تخم مرغ عسلی کلاسیک
 

دستور تهیه تخم مرغ عسلی کلاسیک

دستور تهیه تخم مرغ عسلی کلاسیک

دستور تهیه تخم مرغ عسلی کلاسیک

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه تخم مرغ عسلی کلاسیک با تزئین بسیار ساده را آماده کرده ایم که خیلی زیبا می باشد و از مواد بسیار در دسترس استفاده شده است.در بخش آموزش تصویری آشپزی مجله سایسون هر روز یک غذای خوشمزه و لذیذ منتظر شماست در مطلب دیگری هم انواع مرغ را را داده بودیم

 

مواد لازم  تخم مرغ عسلی کلاسیک

شش عدد تخم مرغ سفت پخته شده

یک چهارم فنجان سس مایونز

یک فنجان قاشق چای خوری سرکه شراب

نصف قاشق چای خوری برنج خرد شده

یک چای خوری شوید تازه

یک چای خوری خردل دیژون

یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه  تخم مرغ عسلی کلاسیک

ابتدا تخم مرغ ها را از وست نصف کرده و زرده ان ها را خارج می کنیم و سفیده ها را در کنار یکدیگر قرار می دهیم.سس مایونز، سرکه،  سس گوجه فرنگی، خردل دیژون، پودر سیر، نمک و زرده تخم مرغ را با یکدیگر میکس کرده و درون سفیده های تخم مرغ قرار داده و تزئین می کینم.

سپس با استفاده از شوید تازه روی کار را تزئین کرده و آمادهی سرو می کنیم.

چه کسانی نباید تخم مرغ عسلی بخورند

در این بخش روزگار برای شما درباره تخم مرغ عسلی مطلبی را بیان میکنیم، که چه کسانی نباید بخورند و هنگامیکه تخم مرغ عسلی می خورید در بدن شما چه اتفاقاتی می افتد درباره تمیز کردن تخم مرغ نیز مطالبی را بیان کردیم تخم مرغ عسلی باعث بروز تب، سردرد، تهوع و استفراغ می شود.

بررسی ها نشان می دهند هنگام پخت تخم مرغ ابتدا باید آن را با آب و صابون خوب بشویید زیرا حاوی میکروب ها و باکتری های زیادی است و به هیچ وجه نباید تخم مرغ عسلی بخورید و اجازه دهید تا تخم مرغ خوب و کامل پخته شود. دانشمندان در آزمایش های خود نشان دادند بیش از ۳۰ درصد از دختران بعد از خوردن تخم مرغ عسلی دچار تهوع و سردرد می شوند. از این رو پیشنهاد می شود حتماً دختران تخم مرغ سفت و کاملاً پخته مصرف کنند.

 

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون