خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه آش بادنجان دیلمی
 

طرز تهیه آش بادنجان دیلمی

طرز تهیه آش بادنجان دیلمی

طرز تهیه آش بادنجان دیلمی

در این بخش از آشپزی سایسون طرز تهیه آش بادنجان دیلمی را برای شما عزیزان آماده کردیم.

مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر

بادنجان: سه عدد
پیاز بزرگ: سه عدد
برنج:1/3 پیمانه
سیر له شده: چهار حبه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
تمرهندی: 100 گرم
روغن: 1/3پیمانه
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
لیمــوامانی: یک عدد
فلفــل: یک قاشق مرباخوری
آب: سه پیمانه

طرز تهیه:

برنج را خیس کرده، بعد بادنجانها را با پوست به صورت حلقهای خرد کرده و دوباره حلقهها را از وسط به چهار قسمت تقسیم میکنیم، یا به صورت نگینی درشت خرد کرده، بعد در نمک حدود 10 دقیقه میگذاریم تا بماند. بادنجانها را آبکشی کرده و حدود 10 دقیقه دیگر داخل آب سرد قرار میدهیم که نمک آن شسته شود. این کار برای گرفتن تلخی بادنجان لازم است. پیازهای خرد شده را داخل قابلمه سرخ کرده و بعد بادنجانها را اضافه میکنیم. تمامی مواد به غیر از آب و تمرهندی را اضافه کرده و تفت میدهیم تا مواد سرخ شود. در ظرفی دیگر روی تمرهندی مقداری آب گرم ریخته و با دست فشار میدهیم که عصاره آن در آید، سپس از صافی رد میکنیم. آب را افزوده و اجازه میدهیم به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده تا بادنجانها و برنج پخته شود، حدود 40 دقیقه آش باید پخته شود و جا بیفتد، بعد عصاره تمرهندی و لیموامانی را در آخر اضافه کرده و دوباره حدود 30 دقیقه اجازه میدهیم که آش مزهدار شود.

نکات

انرژی کل این خوراک 832 کیلوکالری
انرژی برای هر نفر 208 کالری
این آش به پیاز زیادی نیاز دارد.
تمرهندی را حتما در آخر اضافه کنید.
میتوانید به جای برنج از برنج نیم دانه نیز استفاده نمایید.
 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون