خانه » آموزش ها » آشپزی » پخت نان شکم پر با خمیر جادویی صبحانه
 

پخت نان شکم پر با خمیر جادویی صبحانه

پخت نان شکم پر با خمیر جادویی صبحانه

پخت نان شکم پر با خمیر جادویی صبحانه

روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی

نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می باشد. نان شکم پر غذایی مناسب برای تمام وعده های غذایی است.

 

مواد لازم برای تهیه نان شکم پر :

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌

نمک و فلفل: به میزان لازم

قارچ خرد‌شده: ۴ تا ۵ عدد

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

پیازداغ: ۲ قاشق غذا‌خوری

روغن: یک قاشق غذاخوری

زرده‌ تخم‌مرغ: یک عدد

کره آب شده: ۲ قاشق و ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

 

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

آرد: ۲ لیوان

خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک‌عدد

روغن: ۴ قاشق

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: یک قاشق مرباخوری

شیر یا آب ولرم : یک لیوان سر خالی

 

طرز تهیه خمیر جادویی:

پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.

به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

 

طرز تهیه نان شکم پر :

پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.

فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نان شکم پر نیم ساعت است.

 

منبع : جام جم آنلاین 

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون