خانه » آموزش ها » آشپزی » روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب
 ماسک BLACK MASK SEVDA

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

در این بخش از آشپزی سایسون طرز تهیه فرنی برای سفره افطار آماده کردیم.

مواد لازم:

آرد برنج                                                        4 الی 5 قاشق

شیر                                                            3 پیمانه

شکر                                                           4 الی 5 قاشق

هل                                                             4 الی 5 قاشق

گلاب                                                           4 الی 5 قاشق

طرز تهیه :

آرد برنج را در 3 پیمانه آب حل کنید و از صافی بگذرانید ، سپس در قابلمه روی شعله ملایم به جوش بیاورید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.

آن را مرتب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر هم بپزد.شکر و هل و گلاب را در مایه ی فرنی بریزید و روی شعله ی ملایم قرار دهید.پس از دو سه جوش ظرف را از روی شعله بردارید.اجازه دهید تا کمی سرد شود.

نکته ها و گفته ها:

فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست می کردند و معمولاً داغ خورده می شد.فرنی داغ یا سرد به عنوان نوعی دسر بسیار سبک توصیه می شود.

       توجه:

  • فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند گاهی با شیره ی انگور یا عسل و گاهی نیز بدون شیرینی و با اندکی نمک درست می کنند.
روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب
 برس مو الکتریکی LCD دار تخفبف وبژه
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون