خانه » آموزش ها » آشپزی » روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب
 

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب

در این بخش از آشپزی سایسون طرز تهیه فرنی برای سفره افطار آماده کردیم.

مواد لازم:

آرد برنج                                                        4 الی 5 قاشق

شیر                                                            3 پیمانه

شکر                                                           4 الی 5 قاشق

هل                                                             4 الی 5 قاشق

گلاب                                                           4 الی 5 قاشق

طرز تهیه :

آرد برنج را در 3 پیمانه آب حل کنید و از صافی بگذرانید ، سپس در قابلمه روی شعله ملایم به جوش بیاورید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.

آن را مرتب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر هم بپزد.شکر و هل و گلاب را در مایه ی فرنی بریزید و روی شعله ی ملایم قرار دهید.پس از دو سه جوش ظرف را از روی شعله بردارید.اجازه دهید تا کمی سرد شود.

نکته ها و گفته ها:

فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست می کردند و معمولاً داغ خورده می شد.فرنی داغ یا سرد به عنوان نوعی دسر بسیار سبک توصیه می شود.

       توجه:

  • فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند گاهی با شیره ی انگور یا عسل و گاهی نیز بدون شیرینی و با اندکی نمک درست می کنند.
روش طرز تهیه فرنی هل و گلاب
 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون