خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه و مواد لازم برای خورش آلو اسفناج با مرغ
 

طرز تهیه و مواد لازم برای خورش آلو اسفناج با مرغ

طرز تهیه و مواد لازم برای خورش آلو اسفناج با مرغ

طرز تهیه و مواد لازم برای خورش آلو اسفناج با مرغ

طرز تهیه و آموزش پخت خورش آلو اسفناج با مرغ,درست کردن خورش آلو اسفناج ,طرز تهیه خورش آلو با مرغ,روش پخت آلو اسفناج با مرغ,مواد لازم برای خورش آلو اسفناج

مواد لازم:
اسفناج یک کیلوگرم
مرغ نصف عدد
پیاز یک عدد
سیرخردشده دو حبه
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن یک قاشق غذاخوری
آلوبخارا به میزان لازم
آب دو لیوان

 طرز تهیه:

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌کنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را کم می‌کنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد کردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌کنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها کافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنیم.

نکته:

در این غذا به جای آبغوره یک قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده کرد.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون