خانه » آموزش ها » آشپزی » دستور پخت و طرز تهیه کیک هل و زعفران
 

دستور پخت و طرز تهیه کیک هل و زعفران

دستور پخت و طرز تهیه کیک هل و زعفران

دستور پخت و طرز تهیه کیک هل و زعفران

کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره ها مو زنده میکنه .مواد لازم :

آرد ۱لیوان ونیم

شکر ۳چهارم لیوان

ماست ۳چهارم لیوان

روغن نصف لیوان

تخم مرغ ۲عدد

بکینگ پودر ۱ق غ خوری

هل ۱ق چ خوری

زعفران ساییده ۱ق چ خوری

وانیل نصف ق چ خوری

روش پخت :

برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم.

تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه و پف کنه.

ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه.

مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.

البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید کافیه.

نکات :

ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده.

مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه.

نوش جان

منبع:کانال پخت و پز آسان

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون