خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار
 

طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار

طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دارطرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار

نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایه‌ای‌ كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كرده‌اید روی سطح آن بریزید

پیراشكی سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی: 2 عدد بزرگ،
تخم مرغ: یك عدد،
قارچ: 100 گرم،
پیازچه: 3 ساقه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له كنید. سپس یك عدد تخم مرغ را درون آن بشكنید و نمك، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه كنید. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد كرده و درون روغن كمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوه‌ای نشود. سپس پیازچه‌ها را خرد كرده و درون همان روغن كمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلوله‌ای كوچك از سیب زمینی بردارید و كمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشكی را با دست به صورت رول در‌آورید و درون روغن سرخ كنید.
نان سیردار
مواد لازم:
نان باگت: 2 عدد،
كره: 50 گرم،
سس مایونز یا سس  گوجه فرنگی: به مقدار لازم،
سیر: 3 حبه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایه‌ای‌ كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كرده‌اید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه 350 درجه فارنهایت روشن كنید و نان‌ها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، می‌توانید آن را از فر خارج كنید. این نان را می‌توان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف كرد.
منبع:سیمرغ
 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون