خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار

طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار

طرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دارطرز تهیه و مراحل آماده کردن پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار

نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایه‌ای‌ كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كرده‌اید روی سطح آن بریزید

پیراشكی سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی: 2 عدد بزرگ،
تخم مرغ: یك عدد،
قارچ: 100 گرم،
پیازچه: 3 ساقه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له كنید. سپس یك عدد تخم مرغ را درون آن بشكنید و نمك، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه كنید. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد كرده و درون روغن كمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوه‌ای نشود. سپس پیازچه‌ها را خرد كرده و درون همان روغن كمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلوله‌ای كوچك از سیب زمینی بردارید و كمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشكی را با دست به صورت رول در‌آورید و درون روغن سرخ كنید.
نان سیردار
مواد لازم:
نان باگت: 2 عدد،
كره: 50 گرم،
سس مایونز یا سس  گوجه فرنگی: به مقدار لازم،
سیر: 3 حبه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایه‌ای‌ كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كرده‌اید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه 350 درجه فارنهایت روشن كنید و نان‌ها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، می‌توانید آن را از فر خارج كنید. این نان را می‌توان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف كرد.
منبع:سیمرغ
loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون