خانه » آموزش ها » آشپزی » پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین
 

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

مواد اولیه برای تهیه پای گلابی به تعداد ۸ نفر :

شیر (۱/۲) پیمانه
تخم مرغ (۲) عدد
آرد سفید (۱ ۱/۲) پیمانه
پودر قند (۳/۴) پیمانه
نمک (۱/۲) قاشق چایخوری
اسانس وانیل (۱) قاشق چایخوری
گلابی (۴) عدد
بیکینگ پودر (۱) قاشق چایخوری
شکر قهوه ای (۱) پیمانه
کره (۱۰۰) گرم
کره (۲۰۰) گرم
کرم تارتار (۱) قاشق غذاخوری

طرز تهیه پای گلابی :

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و ۳ مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

برای تهیه کارامل:

تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و ۱۰۰ گرم از کره را درون تابه می گذاریم تا کره ذوب شود.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرینپس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

و سپس گلابی ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

در پایان خمیر را بر روی تابه ها میریزیم و درب تابه ها را میگذاریم و به مدت یک ساعت بر روی شعله گاز ملایم قرار می دهیم.
حدود نیم ساعت زمان بدهید تا کیک در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را سرو کنید.

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه و شیرین

نوش جان

منابع:سوران/dastsaaz

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون