خانه » پزشکی و سلامت » بیماری ها و راه های درمان » کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو
 

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

زردآلو مثل اکثر میوه‌های دیگر سرشار است از ویتامین‌ها و مواد مغذی مهمی که فواید مختلفی برای سلامتی انسان دارنداین میوه به‌عنوان یکی از میوه‌های بومی چین شناخته می‌شود. زردآلو، منبع خوبی از ویتامین A یا رتینول است که فواید مختلفی برای بدن دارد.

این ویتامین محلول در آب :

  • -به افتراق(دگرگونی) سلولی کمک می کند.
  • -به رشد سالم جنین کمک می کند.
  • -به تقویت بینایی کمک می کند.
  • -در عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش دارد.
  • -پوست و غشاهای مخاطی را سالم نگه می‌دارد.
  • -به درمان آکنه‌ها و مشکلات پوستی کمک میکند.
  • -خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای ناشی از سن را کاهش میدهد.
  • -نقش موثری در حفظ استحکام استخوان‌ها ایفا می کند.
  • -برای عملکردهای عصب‌شناختی نیز مهم تلقی می‌شود.

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

زردآلو به‌عنوان منبع خوبی از فیبر غذایی شناخته می‌شود که برای بدن مهم است. دریافت فیبر به عملکرد گوارشی مطلوب کمک می‌کند و می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. یک فنجان زردآلو تقریبا ۳ گرم فیبر دارد.
پتاسیم، املاح مهمی است که هر کدام از سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های بدن برای عملکرد مطلوب به آن نیاز دارند. این املاح مهم حتی برای عملکرد مناسب قلب و انقباض عضلات نیز ضروری است. پتاسیم در تشکیل استخوان، کاهش فشار خون و کاهش خطر بروز سکته مغزی نیز نقش دارد.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون