خانه » پزشکی و سلامت » بیماری ها و راه های درمان » کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

زردآلو مثل اکثر میوه‌های دیگر سرشار است از ویتامین‌ها و مواد مغذی مهمی که فواید مختلفی برای سلامتی انسان دارنداین میوه به‌عنوان یکی از میوه‌های بومی چین شناخته می‌شود. زردآلو، منبع خوبی از ویتامین A یا رتینول است که فواید مختلفی برای بدن دارد.

این ویتامین محلول در آب :

  • -به افتراق(دگرگونی) سلولی کمک می کند.
  • -به رشد سالم جنین کمک می کند.
  • -به تقویت بینایی کمک می کند.
  • -در عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش دارد.
  • -پوست و غشاهای مخاطی را سالم نگه می‌دارد.
  • -به درمان آکنه‌ها و مشکلات پوستی کمک میکند.
  • -خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای ناشی از سن را کاهش میدهد.
  • -نقش موثری در حفظ استحکام استخوان‌ها ایفا می کند.
  • -برای عملکردهای عصب‌شناختی نیز مهم تلقی می‌شود.

کاهش فشارخون و سکته با خوردن زردآلو

زردآلو به‌عنوان منبع خوبی از فیبر غذایی شناخته می‌شود که برای بدن مهم است. دریافت فیبر به عملکرد گوارشی مطلوب کمک می‌کند و می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. یک فنجان زردآلو تقریبا ۳ گرم فیبر دارد.
پتاسیم، املاح مهمی است که هر کدام از سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های بدن برای عملکرد مطلوب به آن نیاز دارند. این املاح مهم حتی برای عملکرد مناسب قلب و انقباض عضلات نیز ضروری است. پتاسیم در تشکیل استخوان، کاهش فشار خون و کاهش خطر بروز سکته مغزی نیز نقش دارد.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون