خانه » آموزش ها » آشپزی » مرغ مخصوص ژاپنی | آموزش طرز تهیه آماده کردن مرغ به سبک ژاپنی
 

مرغ مخصوص ژاپنی | آموزش طرز تهیه آماده کردن مرغ به سبک ژاپنی

مرغ مخصوص ژاپنی,آموزش تهیه خوراک مرغ ژاپنی

مرغ مخصوص ژاپنی | آموزش طرز تهیه خوراک مرغ به سبک ژاپنی

اگر از طعم یکنواخت مرغ و غذاهایی که با مرغ پخته می شود، خسته شده اید و به دنبال آن هستید تا به مرغ طعمی متفاوت بدهید، به شما توصیه می کنیم تا این غذای ژاپنی را یک بار هم که شده امتحان کنید. طعم متفاوت این غذا، قطعا باعث می شود تا بارها و بارها آن را بپزید و از مزه اش لذت ببرید. در عین حال پخت این غذا خیلی ساده است و درکمتر از یک ساعت آماده می شود.

طرز تهیه:

مخصوص 4    نفر

زمان آماده سازی:   5 دقیقه زمان پخت:  40  دقیقه

مواد لازم:

8 ساق ران مرغ (ترجیحا با پوست)

1 پیمانه آب

2/1 پیمانه سرکه بالزامیک

3/1 پیمانه سویا سس

2/1 و2 قاشق غذاخوری شکر

1 حبه سیر پوست کنده و له شده ( حبه سیر را کامل باقی بگذارید)

یک فلفل تند که آن را باز کرده ودانه هایش را خارج کنید (فلفل را خرد نکنید)

مرغ مخصوص ژاپنی,آموزش تهیه خوراک مرغ ژاپنی

متد پخت:

تمام این مواد را داخل ماهیتابه ریخته و روی شعله گاز با حرارت بالا قرار دهید. صبر کنید تا بجوشد و سپس دمای گاز را کم کنید و برای 20 دقیقه آن را رها کنید. اگر روی موادتان کف ایجاد شد، کفها را برداشته و بیرون بریزید.

دوباره شعله را زیاد کنید و تکه های ساق مرغ را در داخل مواد بچرخانید. حواستان به ماهیتابه باشد؛ وقتی مواد داخل ماهیتابه تبدیل به سسی غلیظ شد، آن را از روی شعله بردارید.

غذای شما آماده است. کافی است که سیر و فلفل را از داخل غذا خارج کنید و ساق ها را در داخل بشقاب بچینید و با قاشق، سس را روی آنها بریزید. شما می توانید این غذای خوشمزه را به تنهایی، با نان یا پلو سرو کنید.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون