خانه » آموزش ها » آشپزی » پیش‌غذای تابستانی: طرز تهیه کباب جوجه و آناناس
 

پیش‌غذای تابستانی: طرز تهیه کباب جوجه و آناناس

کباب جوجه و آناناس

پیش‌غذای تابستانی: طرز تهیه کباب جوجه و آناناس

شما برای مهمانی‌های تابستانی می‌توانید از پیش‌غذاهای خوشمزه‌ای استفاده کنید که حس خوبی به همراه دارند. یکی از این پیش‌غذاها کباب جوجه و آناناس است که در زیر دستور تهیه آن را می‌بینید.

مواد لازم:

یک فنجان سس کچاپ

یک‌چهارم فنجان سس سویا

یک‌چهارم فنجان عسل

یک قاشق غذاخوری خردل

یک‌چهارم فنجان شکر قهوه‌ای

دو حبه سیر

یک لیمو

هشت ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان

یک آناناس تازه

16 سیخ چوبی که در آب 30 دقیقه خیس خورده باشند

روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

کباب جوجه و آناناس

دستور تهیه:

در یک ماهی‌تابه روی حرارت متوسط سس کچاپ، سس سویا، عسل، خردل، شکر، سیر و آب لیمو را بریزید. بگذارید نیم‌جوش بخورد و سپس آرام آن را بپزید تا این که غلیظ شود؛ تقریبا 10 دقیقه. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

یک گریل را آماده کنید. هر قطعه ران مرغ را به دو قطعه تقسیم کنید. آناناس را پوست بکنید و آن را به قطعات 4 سانتی‌متری ببرید. مرغ و آناناس را یکی در میان در سیخ بگذارید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید.

حبه‌های سیر را از سس بردارید و دور بریزید. نصف سس را در یک کاسه کنار بگذارید. نیم دیگر سس را روی سیخ‌ها بزنید. آنها را روی گریل سرخ کنید و مرتبا رویشان سس بزنید تا این که کامل پخته شوند؛ این کار حدود 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد. آن را با سسی که کنار گذاشته‌اید سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون