خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی جا افتاده مجلسی
 

طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی جا افتاده مجلسی

طرز تهیه و فوت و فن های خورش قیمه سیب زمینی جا افتاده مجلسی

قیمه , خورش قیمه , خورشت قیمه , خورش قیمه مجلسی , خورش قیمه نذری , خورش قیمه با قارچ

سایسون» برای این پست آموزش طرز تهیه قیمه نذری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم خورش قیمه

 راسته گوسفند :•: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط :•: ۱ عدد

لپه خیس شده :•: ۱ لیوان

گوجه‌فرنگی متوسط :•: ۴ عدد

لیمو عمانی :•: ۴ عدد

سیب زمینی متوسط :•: ۲ عدد

زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سیاه :•: به میزان دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردن :•: ۳ قاشق غذاخوری

قیمه , خورش قیمه , خورشت قیمه , خورش قیمه مجلسی , خورش قیمه نذری , خورش قیمه با قارچ

طرز تهیه خورشت قیمه

در ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدهید سپس گوشت‌ خرد شده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب بگذارید بپزد. پس از نیم‌پزشدن به آنها لیمو و لپه بزنید و بگذارید خورش کاملاً جا بیفتد.

نیم ساعت مانده به برداشتن خورش قیمه به آن زعفران ساییده شده و نمک را اضافه نمایید و گوجه فرنگی‌های دو نیم شده را روی خورش قرار دهید ، به طوری که پوست‌شان روی آب باشد.

در هنگام کشیدن نیز گوجه‌ها را در کناری قرار دهید و خورش را بریزید و روی آن را با خلال سرخ شده سیب زمینی تزیین کنید.

خورش قیمه با یک روش دیگر

قیمه , خورش قیمه , خورشت قیمه , خورش قیمه مجلسی , خورش قیمه نذری , خورش قیمه با قارچ

مواد لازم خورش قیمه

گوشت خورشی :¤: ۵/۰ کیلو

پیاز :¤: ۲ عدد

سیب زمینی :¤:  ۴۰۰ گرم

لپه :¤:  ۲۰۰ گرم

لیمو عمانی :¤:  ۵ عدد

رب گوجه فرنگی :¤:  ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه :¤:  به مقدار لازم

روغن :¤:  به مقدار لازم

قیمه , خورش قیمه , خورشت قیمه , خورش قیمه مجلسی , خورش قیمه نذری , خورش قیمه با قارچ

طرز تهیه خورش قیمه

برای تهیه خورش قیمه خوشمزه ابتدا پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید.  همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.

بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش قیمه به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی  را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی  ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش قیمه سیب زمینی در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).

در صورت تمایل می توانید مقدار خیلی کم هم دارچین روی ظرف خورشت قیمه بریزید که البته بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین می توانید برای تزئین خورش در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را به صورت گل ببرید و سرخ کنید. و روی خورشت بریزید.

خورش قیمه مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی از معروف ترین و پرطرفدارترین خورشت های ایرانی محسوب می شود که در نذری ها هم بیشترین سهم را دارد.

قیمه , خورش قیمه , خورشت قیمه , خورش قیمه مجلسی , خورش قیمه نذری , خورش قیمه با قارچ

دستور تهیه و فوت و فن های خورش قیمه سیب زمینی جا افتاده مجلسی

 
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

این سایت در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. کپی برداری از مطالب سایت با درج لینک منبع مجاز می باشد. سایسون