خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش طرز تهیه مرغ بریان و سس انار ویژه شام شب یلدا
<گردنبند مرغ آمين

آموزش طرز تهیه مرغ بریان و سس انار ویژه شام شب یلدا

طرز تهیه مرغ بریان با سس انار غذایی فوق العاده برای شب یلدا

طرز تهیه مرغ بریان, درست کردن سس انار ,شام شب یلدا

مرغ بریان با سس انار  غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که با دانه های انار و آویشن تزیین شده است و یک شام سالم است.

در شب یلدا این غذا بسیار می چسبد. در این مطلب طرز تهیه مرغ بریان و سس انار را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای درست کردن مرغ بریان با سس انار

آب انار : ۱ پیمانه
مرغ کامل : ۱ عدد
روغن زیتون خالص
نمک و فلفل تازه ساییده شده
آب مرغ کم نمک : ۱پیمانه
آویشن تازه : ۱ قاشق غذاخوری
دانه انار : ۱ پیمانه

طرز تهیه مرغ بریان با سس انار برای شب یلدا

آب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد و کنار بگذارید.
در این حین مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط شود.
فر را روی ۲۲۵ درجه گرم کنید.
مرغ را با روغن زیتون چرب کرده نمک و فلفل بزنید پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
مرغ را داخل فر به مدت ۵۰ دقیقه بریان کنید. در نیمه زمان پخت یک بار آن را برگردانید تا همه جای آن طلایی رنگ شود.
سپس آن را داخل دیس گذاشته روی آن را با برس به سس انار غلیظ شده آغشته کنید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.
آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بریزید.
ظرف را روی گاز بگذارید تا آب مرغ جوشیده شده و حجم آن نصف شود.
چربی اضافی مرغ و آب مرغ را جدا کنید، سپس آویشن و دانه های انار را اضافه کرده به همراه مرغ بریان شده سرو کنید.

مرغ بریانی , طرز تهیه مرغ بریانی با سس انار غذای شب چله

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2017 - Allrights Reserved. سایسون