خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی

آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کراکر کنجدی
کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید دید.

کراکر گندم ساده را می‌توان هم به صورت خالی و هم همراه با انواع خوراکی‌های دیگر مانند عسل، مربا، کره، کره بادام زمینی و یا حتی انواع دیپ، پنیر و یا تکه‌های گوشت میل نمود.

 

آموزش طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی
آموزش آشپزی و طرز تهیه کراکر کنجدی خوشمزه و مجلسی

 

مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره نرم شده ۱۲۵ گرمروغن مایع نصف فنجانآب نصف فنجانزرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال) یک عددشکر دو قاشق مرباخورینمک ۱/۵ قاشق مرباخوریسرکه ۱/۵قاشق غذاخوریبکینگ پودر یک قاشق مربا خوریپودر خشخاش و کنجد نصف فنجانآرد تقریبا ۳/۵ لیوان

 

طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید.بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید.وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید.اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با ۱۸۰ درجه بپزید.

 

منبع:بیتوته

loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون