خانه » آموزش ها » آشپزی » آموزش غذای محلی: طرز تهیه مرغ ترش به سبک گیلانی

آموزش غذای محلی: طرز تهیه مرغ ترش به سبک گیلانی

آموزش غذای محلی: طرز تهیه مرغ ترش به سبک گیلانی
طرز تهیه مرغ ترش به سبک گیلانی
طرز تهیه مرغ ترش گیلانی
مرغ ترش گیلان از مجموعه دستورغذایی های محلی است که بخش آشپزی سایت سایسون، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. مرغ ترش، این غذای محلی و خوشمزه ی استان گیلان را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.نکاتی در مورد تهیه ی مرغ ترش گیلان
۱- سبزی مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز و سبزی محلی خالواش است. می توانید به جای خالواش از نعناع و یا حتی پونه استفاده کنید. سبزی ها را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.
۲- پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم با کنار چاقو له کرده و ریز خرد کنید.
۳- می توانید از فیله ی مرغ هم استفاده کنید. در صورت تمایل آن ها را خرد کنید.
۳- لپه را از شب قبل خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را چند بار عوض کنید.
۴- می توانید به جای آبلیمو از آب نارنج، آب غوره یا آب انار استفاده کنید.
۵- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید.

طرز تهیه مرغ ترش به سبک گیلانی

طرز تهیه مرغ ترش:
در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.

در این میان، در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. مرغ، لپه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. بر روی آن ها ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شوند.

سبزی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و برای ۶۰ دقیقه بپزید.

آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

در پایان تخم مرغ های زده شده را در آن بریزد و بگذارید تا پخته شوند.

خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.

loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون