خانه » آموزش ها » آشپزی » طرز تهیه آش تند سنتی آبادانی

طرز تهیه آش تند سنتی آبادانی

طرز تهیه آش تند سنتی آبادانی

طرز تهیه آش تند سنتی آبادانی

در این بخش از سایسون آموزش طرز تهیه آش آبادانی را آماده کردیم.

مواد لازم:

نخود و لوبیا سفید – پیمانه
گوشت – ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط – یک عدد
عدس – یک پیمانه
برنج – دو پیمانه
تره خرد شده – ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز یا سیاه – به میزان لازم
نمک و زردچوبه – به میزان لازم

 

 طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه می‌پزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده‌ایم به گوشت اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و درجه شعله گاز را تنظیم می‌کنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریش‌ریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

* از ویژگی‌های این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانی‌ها یافت می شود.

loading...
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Copyright Saison.ir © 2015 - Allrights Reserved. سایسون